Mahdollisia altistumisia koronavirukselle Peuramaalla 30.1.2021

04.02.2021 09:23

Kategoria: Perusturva Koronatilanne

Kirkkonummen tartuntatautiyksikköön on tullut tieto Kirkkonummen Peuramaalla olleesta henkilöstä, jolla on myöhemmin todettu koronavirustartunta (COVID-19). Mahdolliset altistumiset ovat tapahtuneet 30.1.2021 kahvilan viereisissä aulatiloissa noin klo 10:00, lastenrinteessä sekä mattohississä noin klo 10:00-11:40 sekä kahvilassa ja sen viereisissä aulatiloissa noin klo 11:45-12:10.

Suosittelemme em. sisätiloissa kyseisenä ajankohtana olleita hakeutumaan koronavirustesteihin https://koronabotti.hus.fi/, vaikka oireita ei esiintyisikään. Myös muille kyseisenä aikana paikalla olleille suosittelemme oiretarkkailua ja jos henkilöille ilmenee tai on ilmennyt lieviäkin hengitystieinfektion oireita (esim. yskä, kuume, kurkkukipu) tai vatsaoireita (esim. vatsakipu, ripuli, pahoinvointi), niin on syytä hakeutua koronatestiin koronabotti.hus.fi kautta tai olemalla yhteydessä Kirkkonummen/oman kotikunnan terveyskeskukseen.

Majakkalogo