Maahanmuuttajatyön sosiaalityöntekijä, Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, sosiaalipalvelut, pakolaishuolto, työavain 243983

11.09.2019 14:41

Kategoria: Kuulutukset

Maahanmuuttajatyön sosiaalityöntekijä

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö, Pakolaishuolto

Työavain 243983

Maahanmuuttajatyön sosiaalityöntekijä

Hakuaikaa jatkettu, aiemmat hakemukset huomioidaan uusintahaussa.

Kirkkonummen maahanmuuttajapalveluiden tiimissä on avoinna sosiaalityöntekijän vakinainen virkasuhde 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Maahanmuuttajapalveluissa tehdään moniammatillista kotouttamistyötä Kirkkonummelle muuttaneiden pakolaistaustaisten henkilöiden kanssa. Maahanmuuttajatyön tiimi sijoittuu aikuissosiaalityön työyksikköön, jossa toimii neljä sosiaalityön tiimiä: nuorten tiimi, työikäisten tiimi, ikäihmisten tiimi, maahanmuuttajapalveluiden tiimi ja asumisneuvonta. Maahanmuuttajapalveluiden tiimi vastaa kaikenikäisten kotouttamislain piiriin kuuluvien kuntalaisten palveluista.

Maahanmuuttajatyön tiimissä työskentelee 2 sosiaalityöntekijää ja 2 sosiaaliohjaaja ja hanketyöntekijä.

Maahanmuuttajapalveluiden toimipaikka sijaitsee Kirkkonummen kunnantalossa, osoite Ervastinkatu 2, 02400 Kirkkonummi.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §: n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä toimintaympäristön jatkuvasti muuttuessa. Kehitämme jatkuvasti kunnan maahanmuuttopalveluita hankkeen kanssa yhteistyönä. Työtehtävät vaativat nopeaa arviointi- ja päätöksentekokykyä sekä kriisityövalmiutta. Arvostamme kokemusta kotouttamistyöstä sekä laajemmin ymmärrystä humanitäärisen maahanmuuton erityiskysymyksistä, laajaa palveluverkoston tuntemusta sekä kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Tehtäväkohtainen palkka: 3,437,41 € / kk.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: 38 h 15 min /viikko

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella. Haku päättyy 27.9.2019 klo 12.00.

Lisätietoja tehtävästä johtava sosiaalityöntekijä Pia Sandström-Hentilä, p. 040-1269 134 tai sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto, p. 040-7561 411.

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.