Luokanopettaja, Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Veikkolan koulu

11.06.2018 12:17

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetustoimessa on haettavana toistaiseksi 1.8.2018 alkaen täytettävä perusopetuksen luokanopettajan virka. Virka on sijoitettu Veikkolan kouluun.

Haastattelu tehtävään järjestetään tiistaina 26.6.2018 klo 9-12 välillä.

Virkaa täytettäessä otetaan huomioon ainoastaan kelpoiset hakijat. Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Virkaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 25.6.2018 klo 12.00. Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Postissa lähetettäviin hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo, ja ne lähetetään os. Kirkkonummen kunta, Sivistyspalvelut, PL 20 (Ervastintie 2), 02401 Kirkkonummi.

Tiedustelut: rehtori Jussi Roms, puh. 040 5236562, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 1.8.2018

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi