Lukupiirejä Masalan kirjastossa

30.08.2017 13:10

Kategoria: Kirjasto

Tulevana syksynä Kirkkonummella on hyvä tilaisuus osallistua lukupiiritoimintaan: Masalan kirjastossa järjestetään syksyn aikana kaksi eri lukupiiriä. Uudessa venäläisessä lukupiirissä kirjoja luetaan sekä venäjäksi että suomeksi. Lisäksi kirjastossa kokoontuu kesätauolta palaava suomenkielinen lukupiiri.

Venäläisessä lukupiirissä tutustutaan venäläisten kertojien teoksiin. Kirjat voi lukea joko suomeksi tai venäjäksi, ja keskustelua käydään molemmilla kielillä. Syksyn ensimmäinen kokoontumiskerta on maanantaina 18.9. klo 18–19.30, jolloin käsitellään kirjailija Boris Akuninia ja hänen teoksiaan Asaselin salaliitto sekä Turkkilainen gambiitti. Lisätietoja saa piirin vetäjältä: nina.serow(a)kirkkonummi.fi.

Lisäksi kirjastossa voi osallistua suomenkieliseen lukupiiriin. Syksyn ensimmäisellä kokoontumiskerralla tiistaina 5.9. klo 18 keskustellaan Mo Yanin romaanista Punainen durra. Lisätiedot piirin vetäjältä: anu.tarvainen(a)kirkkonummi.fi.

Molemmat kirjallisuuspiirit kokoontuvat Masalan kirjastossa (Sundsbergintie 1, 02430 Masala). Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua erikseen. Tervetuloa mukaan!

Venäläisessä lukupiirissä kirjat voi lukea joko suomeksi tai venäjäksi.