Lukukoira Valssi Masalan ja Veikkolan kirjastoissa

05.10.2018 09:30

Kategoria: Kirjasto

Veikkolan ja Masalan kirjastoissa vierailee syksyn aikana lukukoira Valssi. Pikku Valssi on villakoira, joka on kotoisin Pietarista. Pietarilaisen emännän kuoltua Valssi muutti nykyisen emäntänsä luokse Suomeen, Kirkkonummelle.

Valssin mielestä Suomessa parasta on luonto, ja varsinkin Kirkkonummella metsään pääsee nopeasti. Valssi on luonteeltaan kiltti ja ystävällinen ja kuuntelisi mielellään tarinoita eri kielillä. Valssi pitää myös kuvien katselemisesta ja tietysti herkuista. Tassuakin se on oppinut antamaan.

Lukukoiralle lukeminen on mukavaa puuhaa, sillä koira kuuntelee lukemista kiinnostuneena, eikä virheitä tarvitse pelätä. Lukukoiralle voivat lukea kaiken ikäiset ja kaikilla kielillä.

Valssi on nyt töissä Masalan ja Veikkolan kirjastoissa ja palvelee asiakkaita ajanva­rauk­sella. Masalan kirjastossa Valssin voi tavata lauantaina 13.10. ja 17.11. klo 12-13, ja 15 minuutin lukuaika varataan etukäteen puhelimitse (09 2967 2137) tai sähköpostitse (masalan.kirjasto(at)kirkkonummi.fi).

Veikkolan kirjastossa Valssi on töissä tiistaina 9.10., 6.11. ja 4.12. klo 18-19, ja aika varataan numerosta 09 2967 2100 tai sähkö­pos­ti­o­soit­teesta veikkolan.kirjasto(at)kirkkonummi.fi.

Tervetuloa!

Lukukoira Valssi