Liikuntatilat ja käyttövuorot

Kirkkonummen uimahalli avatiin maanantaina 27.7. rajoitetuin palveluin.

Käyttövuorot ja seurojen toiminta

• Ylä- ja alasalien myönnetyt käyttövuorot ovat voimassa 3.8. alkaen. Käyttövuorojen saaneiden tulee huomioida omassa toiminnassa viranomaismääräyksiä, uimahallin asiakasmäärärajoituksia ja hygieniaohjeistuksia.
  • Allastilojen käyttövuorot eivät ole voimassa uimahallin aukioloaikoina ajalla 27.7.-23.8. Tästä poikkeuksena Gladius Kirkkonummi ry:lle myönnetty oikeus järjestää lasten uimakoulut opetusaltaassa ajalla 27.7.-6.8.
  • Seurat vastaavat omista välineistään ja niiden käyttämisestä ja asianmukaisesta puhdistamisesta omassa toiminnassaan. Seurojen tulee huolehtia, että heidän käyttämänsä välineet eivät ole muiden asiakkaiden käytettävissä.
  • Seurojen järjestämässä toiminnassa, seurojen tulee huolehtia siitä, että turhia kokoontumisia vältetään.

Hallissamme on välillä säpinää, joten voit tarkastella käyttövuoroja kunkin liikuntatilan osalta klikkaamalla tilan nimeä ja valita itsellesi parhaimman ajankohdan käynnillesi.

Allasosasto

ALLAS SYVYYS LÄMPÖTILA LISÄTIEDOT
Iso allas 1,20–4,00 m 27˚C ponnahduslauta 1 m ja hyppytorni 3 m
Opetusallas 0,30–0,90 m 27˚C pyörre, porepohja, vesisieni, vesiliukumäki 42m
Terapia-allas 0,90–1,20 m 30-32˚C 6 hierontapistettä
Kahluuallas 0,25 m 30-32˚C Delfiini –suihkulähde, ei varauksia

Muut tilat

Kuntosali

• Peruskuntosali David Fitness –laitteilla varustettuna
  • Kuntosalissa on sekä varauksia että vapaaharjoittelua
  • Ikäraja 16 vuotta

Liikuntasali 1 (alasali)

• Ryhmäliikuntatila koko 87 m2
  • Peilit kahdella seinällä
  • Esteetön pääsy

Liikuntasali 2 (yläsali)

• Ryhmäliikuntatila koko 100 m2
  • Tatamimatto
  • Peilit yhdellä seinällä
  • Kierreportaat yläkertaan

Uimahallin liikuntatiloista ja käyttövuoroista voit tiedustella uinninvalvonnasta, p. 040126 9415 tai uimahalli@kirkkonummi.fi.