Liikenne toukokuussa kiertotielle Vanhalla Rantatiellä

14.03.2019 10:50

Kategoria: Kadut ja tiet

Jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentaminen Vesitorninmäeltä Kirkkolaaksoon etenee

Vanhan Rantatien alittavan alikulkusillan rakentaminen käynnistyy kevään aikana. Ensi vaiheessa rakennetaan korvaava väliaikainen kiertotie. Tähän liittyen on alueelta jo aikaisemmin poistettu puustoa ja viikolla 11 kiertotien rakentaminen pääsee kunnolla käyntiin.

Kiertotie on kaksikaistainen ja sen on tarkoitus olla liikennöitävässä kunnossa toukokuussa, jolloin liikenne Vanhalla Rantatiellä ohjataan kokonaan sen kautta.

Alikulkusilta on tarkoitus olla valmis syksyllä 2019, jolloin liikenne palautuu kiertotieltä takaisin Vanhalle Rantatielle.

Pahoittelemme kiertotiestä ja alikulkusillan rakentamisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Koko Vesitorninmäen 1. vaiheen urakan on tarkoitus valmistua kesään 2020 mennessä.

Kohteen pääurakoitsijana toimii Göran Hagelberg Oy

Lisätietoa hankkeesta: kunnallistekniikka@kirkkonummi.fi