Liikenne kiertotielle Vanhalla Rantatiellä 20.5.

15.05.2019 14:19

Kategoria: Kadut ja tiet

Vanhan Rantatien alittavan alikulkusillan rakentaminen käynnistyy. Liikenne Vanhalla Rantatiellä siirtyy kaksikaistaiselle kiertotielle maanantaina 20.05.2019. Alikulkusilta on tarkoitus olla valmis syksyllä 2019, jolloin liikenne palautuu kiertotieltä takaisin Vanhalle Rantatielle.

Vanhan Rantatien kiertotie on otettava käyttöön, jotta voidaan rakentaa kevyenliikenteen alikulkusilta. Se mahdollistaa kevyen liikenteen yhteyden Kirkkolaaksosta rakenteilla olevaan Vesitorninmäkeen ja rakenteilla olevaan Jokirinteen oppimiskeskukseen. Kiertoyhteys on käytössä kunnes silta saadaan rakennettua, arviolta 4-6 kuukautta.

Pahoittelemme kiertotiestä ja alikulkusillan rakentamisesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Koko Vesitorninmäen 1. vaiheen urakan on tarkoitus valmistua kesään 2020 mennessä.

Kohteen pääurakoitsijana toimii Göran Hagelberg Oy

Lisätietoa hankkeesta: kunnallistekniikka@kirkkonummi.fi