Leirejä, kerhoja ja pop-up-harrastuksia lasten ja nuorten syyslomalla

06.09.2019 14:10

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika Lapsiystävällinen kunta

Lasten ja nuorten syyslomalla on tänä vuonna tarjolla erilaisia leirejä ja kerhoja. Toimintaa järjestetään mm. liikunnan, taiteen, teatterin, ja luonnon parissa keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa. Lisäksi tarjoamme maksutonta pop-up-harrastustoimintaa. Harrastuspaku kiertää tarjoamassa mahdollisuutta kokeilla erilaisia pelejä, leikkejä ja välineitä keskustassa, Veikkolassa, Masalassa ja haja-asutusalueilla. Harrastuspakun aikataulut julkaistaan syyskuun aikana ja löydät ne osoitteesta www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku.

Katso syysloman tarjonta Lasten ja nuorten syysloma Kirkkonummella 2019 -esitteestä (pdf)

Syyslomatoiminnan järjestäjinä ovat Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut ja Kirkkonummella toimivat yhdistykset ja järjestöt.

Lisätiedot esitteestä

Harrastuskoordinaattori Sanna Korkelainen