Leirejä, kerhoja ja pop-up-harrastuksia lasten ja nuorten syyslomalla

06.09.2019 14:10

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapsiystävällinen kunta Vapaa-aika

Lasten ja nuorten syyslomalla on tänä vuonna tarjolla erilaisia leirejä ja kerhoja. Toimintaa järjestetään mm. liikunnan, taiteen, teatterin, ja luonnon parissa keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa. Lisäksi tarjoamme maksutonta pop-up-harrastustoimintaa. Harrastuspaku kiertää tarjoamassa mahdollisuutta kokeilla erilaisia pelejä, leikkejä ja välineitä keskustassa, Veikkolassa, Masalassa ja haja-asutusalueilla. Harrastuspakun aikataulut julkaistaan syyskuun aikana ja löydät ne osoitteesta www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku.

Katso syysloman tarjonta Lasten ja nuorten syysloma Kirkkonummella 2019 -esitteestä (pdf)

Syyslomatoiminnan järjestäjinä ovat Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut ja Kirkkonummella toimivat yhdistykset ja järjestöt.

Lisätiedot esitteestä

Harrastuskoordinaattori Sanna Korkelainen