LEADER-rahaa haettavana: Pomovästin info rahoitushausta

Webinaari

Kategoria: YrittäjyysVapaa-aika

Yritys- ja hanketuet

Kirkkonummi on mukana LEADER-ohjelmakaudella 2021-2027 Länsi-Uudenmaan LEADER-kehittämisstrategian toteuttamisessa yhdessä Raaseporin, Hangon, Inkoon ja Siuntion kanssa.
Kunnan mukanaolo tarkoittaa sitä, että kirkkonummelaiset yritykset ja yhteisöt voivat hakea LEADER-yritystuki- ja hankerahoitusta ohjelmakauden aikana strategian mukaiseen maaseutualueiden kehittämiseen.

Hakuinfo 15.3.2021 klo 18-19

Pomoväst ry järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan kanssa webinaarin avoinna olevasta rahoitushausta ma 15.3.2021 klo 18-19, jossa kerrotaan mitä ovat Pomoväst ja LEADER -rahoitusmahdollisuudet ja miten niitä haetaan.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella >>

Vuoden 2021 ensimmäinen hakukierros on käynnissä ja päättyy 31.3.2021, kevään haun painopistealueena on ”Luonto kehittämismahdollisuutena”. Rahoitusta haetaan sähköisesti ja Pomoväst ry auttaa hankehakemuksien tekemisessä ja toivoo hankehakua harkitsevien ottavan yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa.

Lisätietoja: kuntakehitys@kirkkonummi.fi

LEADER-rahaa haettavana: Pomovästin info rahoitushausta