Lastentarhanopettaja, Kirkkonummen kunta, SIVISTYSTOIMEN TOIMIALA, Veikkolan päiväkoti

01.12.2017 15:26

Kategoria: Kuulutukset

Veikkolan päiväkodissa on haettavana lastentarhanopettajan vakinainen virka 2.1.2018 alkaen. Veikkolan päiväkoti toimii väistötiloissa uuden päiväkodin rakennusvaiheen ajan. Haemme lastentarhanopettajaa Sateenkaaret ryhmään, joka toimii päiväkotiryhmänä (3-5v) Koskentorin esikoulun kanssa samoissa tiloissa osoitteessa Kisapolku 7 c, Veikkola.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa sekä toimit kasvunkumppanina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa työntekijä on mukana asettamassa omalle toiminnalleen tavoitteita, arvioimassa laatua sekä ennakoimassa ja kehittämässä toimintaansa.

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja esi- ja alkuopetuksen välisestä yhteistyöstä ja olet kiinnostunut kehittämään yhtenäistä oppimispolkua yhdessä muiden tiimiosaajien ja kasvunkumppanien kanssa.

Kelpoisuus virkaan määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti. Lastentarhanopettajan virkoihin kelpoisuusehdot täyttävälle hakijalle on mahdollista myöntää ensimmäistä tai toista työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset liitteineen toimitetaan 15.12.2017 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Kaisa Kaarre puh. 0400 269 198, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 2.1.2018

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.