Lastentarhanopettaja, Kirkkonummen kunta, Sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, Laajakallion päiväkoti

07.06.2018 15:07

Kategoria: Kuulutukset

Lastentarhanopettaja

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Laajakallion päiväkoti

Työavain 185161

Laajakallion päiväkodissa on haettavana lastentarhanopettajan vakinainen virka 6.8.2018 alkaen.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa sekä toimit kasvunkumppanina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa työntekijä on mukana asettamassa omalle toiminnalleen tavoitteita, arvioimassa laatua sekä ennakoimassa ja kehittämässä toimintaansa.

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja esi- ja alkuopetuksen välisestä yhteistyöstä ja olet kiinnostunut kehittämään yhtenäistä oppimispolkua yhdessä muiden tiimiosaajien ja kasvunkumppanien kanssa.

Kelpoisuus virkaan määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti. Lastentarhanopettajan virkoihin kelpoisuusehdot täyttävälle hakijalle on mahdollista myöntää ensimmäistä tai toista työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Haastattelu tehtävään järjestetään tiistaina 26.6.2018 klo 16.00 Laajakallion päiväkodissa.

Hakemukset liitteineen toimitetaan 21.6.2018 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Sari Uotila puh. 0400 667 539, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 6.8.2018

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi