Lastentarhanopettaja, Kirkkonummen kunta, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, Haapajärven päiväkoti

10.09.2018 10:48

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Päivähoito, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Suomenkieliset päiväkodit, Haapajärven päiväkoti

2000991722

Haapajärven päiväkodissa on haettavana lastentarhanopettajan vakinainen virka 25.9.2018 alkaen.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa sekä toimit kasvunkumppanina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa työntekijä on mukana asettamassa omalle toiminnalleen tavoitteita, arvioimassa laatua sekä ennakoimassa ja kehittämässä toimintaansa.

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja esi- ja alkuopetuksen välisestä yhteistyöstä ja olet kiinnostunut kehittämään yhtenäistä oppimispolkua yhdessä muiden tiimiosaajien ja kasvunkumppanien kanssa.

Kelpoisuus virkaan määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti. Lastentarhanopettajan virkoihin kelpoisuusehdot täyttävälle hakijalle on mahdollista myöntää ensimmäistä tai toista työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Työ alkaen 25.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan 24.9.2018 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 196297).

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Krista Lappalainen puh. 040-8361742, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi