Lastentarhanopettaja (kieli- ja kulttuuriryhmä), Kirkkonummen kunta, sivistys- ja vapaa-aikapalvelujen toimiala, Kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki

09.08.2018 09:34

Kategoria: Kuulutukset

Lastentarhanopettaja (kieli- ja kulttuuriryhmä)

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki

Työavain 185583

Oletko halukas kehittämään kieli-ja kulttuuritietoista varhaiskasvatusta? Meillä Kirkkonummella olisi tarjolla sinulle sopiva työpaikka kieli- ja kulttuuriryhmien lastentarhanopettajana (kieku), jossa pääsisit kehittämään työtä uuden varhaiskasvatussuunnitelman pohjalta viran ensimmäisenä tekijänä. Kunnassa työskentelee konsultoiva S2-lastentarhanopettaja, joka kuuluu kanssasi samaan tiimiin. Erityispäivähoidon koordinaattori toimii esimiehenäsi.

Kieli- ja kulttuuriryhmien lastentarhanopettaja tulee työskentelemään lisäresurssina päiväkodeissa niissä lapsiryhmissä, joissa monikielisten lasten määrä on suuri. Toimintavuonna 2018-19 päiväkodit ovat keskustan alueella olevat Finnsbackan ja Gesterbyn päiväkodit.

Kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten lastentarhanopettajan tehtävänä on vahvistaa kieli- ja kulttuuritietoista varhaiskasvatustoimintaa lapsiryhmissä toimien yhtenä ryhmän kasvattajista. Lisäksi tavoitteena on turvata eri kieli- ja kulttuuriryhmiin kuuluville lapsille toimiva monikielisyys, tasavertaiset lähtökohdat oppimiseen ja identiteetin vahvistuminen oman kieli- ja kulttuuritaustan pohjalta.

Kelpoisuus virkaan määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti. Lisäksi tulee olla suoritettuna S2 opinnot min. 25 op.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 23.8.2018 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut: Erityispäivähoidon koordinaattori Marjatta Reiman, 050 577 4991 ja päiväkodinjohtaja Nina Hemmilä, 050 588 0662, sp. etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi