Lasten ja nuorten syysloma Kirkkonummella 2021

24.09.2021 09:53

Kategoria: Kirjasto Lapsiystävällinen kunta Nuoret Museo Fyyri Liikunta ja ulkoilu Kulttuuri Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika

Lasten ja nuorten syyslomalla on tänä vuonna tarjolla erilaisia pajoja, kerhoja, yön yli järjestettävä leiri sekä yö-tapahtuma nuorille. Syyslomalla löytyy myös omatoimiseen harrastamiseen sopivaa tekemistä, kuten nuorisotilatoimintaa sekä kiertävää Harrastuspaku-toimintaa.

Toimintaa järjestetään keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa. Syyslomatoiminnan järjestäjinä ovat Kirkkonummella toimivat yhdistykset ja järjestöt sekä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut.

Lue syyslomatoiminnan tarjonta lapsille ja nuorille syysloma Kirkkonummella 2021 -esitteestä (pdf).

Harrastuspaku kiertää jälleen ympäri kuntaa

syyslomalla tarjotaan myös maksutonta Harrastuspaku -toimintaa lapsille ja nuorille. Kunnan ainutlaatuinen ja innovatiivinen toiminta Harrastuspakulla tuo välineet sekä liikkumismahdollisuudet lasten ja nuorten lähelle. Pysähdyspaikkoina toimivat esimerkiksi koulujen piha-alueet, asukaspuistot, liikuntapaikat ja torialueet, joissa on tilaa porukalla pelata ja touhuta. Toimintaa tarjotaan keskustassa, Veikkolassa, Masalassa sekä haja-asutusalueilla. Harrastuspakun tarkan aikataulun löydätte osoitteesta www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku

Vapaa-aikapalvelut noudattaa toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen.

Lisätiedot esitteestä

Harrastuskoordinaattori harrastustoiminta@kirkkonummi.fi