Lasten ja nuorten liikunta - maksutonta koulutusta sovelletun liikunnan ohjaamiseen

01.04.2021 15:28

Kategoria: Nuoret Liikunta ja ulkoilu Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika

Toimitko lasten ja nuorten liikuntaharrastusten parissa?
Oletko kiinnostunut laajentamaan osaamistasi sovelletun liikunnan pariin?

Tarjolla maksutonta koulutusta erityisen tuen tarpeessa olevien lasten ja nuorten sovelletun liikunnan ohjaamiseen. Koulutuksessa opit muun muassa huomioimaan lasten ja nuorten erilaisia tarpeita liikunnassa, saat työkaluja esteettömän ohjaamisen mahdollistamiseen sekä opit erilaisten apuvälineiden käytöstä liikunnassa.

Koulutus on kaksiosainen. Ensimmäisessä osiossa koulutukseen osallistuvat suorittavat huhtikuun 2021 aikana soveltavan liikunnan ja vammaisurheilun verkko-opinnot.

Toisessa osiossa tavataan alkusyksystä käytännön ohjaamisen merkeissä soveltavan liikunnan erityisosaajien opastuksella, jolloin pääpainopiste on käytännön oppimisessa sekä ohjausharjoituksissa.

Koulutuksien jälkeen ymmärrät paremmin erilaiset toimintakyvyt sekä saat osaamista ja varmuutta ohjata soveltavaa liikuntaa monipuolisesti ja turvallisesti eri kohderyhmille.

Ilmoittautuminen 9.4.2021 mennessä osoitteeseen beatrice.soderholm(@)kirkkonummi.fi
Lisätietoja saat kunnan erityisryhmien liikunnanohjaajalta Beatrice Söderholmilta.

Kirkkonummen kunta mahdollistaa koulutuksen osana Harrastamisen Suomen mallin pilottia.

Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut

Piirroshahmoja pöydän äärellä istumassa kokouksessa