Lasten ja nuorten kesätoimintoihin ilmoittautuminen on alkanut

14.03.2019 09:09

Kategoria: Lapset Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika Nuoret

Lasten ja nuorten kesätoimintoihin ilmoittautuminen on alkanut sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi tai soittamalla nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimistoon p. 040 126 9404.

Järjestämme kesän 2019 aikana toimintaa Veikkolassa, keskustassa ja Masalassa. Luvassa on kesäkerhotoimintaa alueen nuorisotiloilla ja leirejä keppihevostelun, graffitien, frisbeegolfin, sirkuksen ja teatterin parissa. Lisäksi järjestämme maksutonta liikkuvaa kesätoimintaa eli KesäActionia ympäri kuntaa, myös haja-asutusalueilla. Toiminnasta osa järjestetään molemmilla kotimaisilla kielillä.

Kesätoimintatarjonta:

3.-7.6.2019

Kepparileiri Gesterbyn nuorisotalo

Kesäkerho Masalan nuorisotila

Kesäkerho Veikkolan nuorisotila

Lasten teatterileiri päiväleiri Ljusdalan nuorisoteatteri

10.-14.6.2019

Kesäkerho Masalan nuorisotila

Kesäkerho Veikkolan nuorisotila

Nuorten teatterileiri (yöleiri) Sjökullan koulu

Graffitileiri Gesterbyn nuorisotalo

16.-20.6.2019

Sirkusleiri Masalan nuorisotila

17.-20.6.2019

Frisbeegolfleiri Masalan nuorisotila ja lähiympäristö

29.7.-2.8.

Kepparileiri Gesterbyn nuorisotalo

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi tai soittamalla p.040-1269404.

Toiminnan peruutusehdot:

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä toiminnan ikärajat huomioiden. Leiripaikan peruutus tulee tapahtua 15.5. klo 15.30 mennessä puhelimitse toimistoomme p. 040-126 9404. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään leirikirje sähköpostitse, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.

Kesätoimintaa