Lasten ja nuorten kesätoiminnasta iloa, kavereita ja turvallisia aikuisia

29.05.2020 07:15

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Lasten ja nuorten kesätoiminta alkaa ensi viikon maanantaina. Kesätoimintaa järjestetään viranomaisohjeistuksia noudattaen ja turvallisuus varmistetaan mm. asiakasmääriä rajaamalla, turvaetäisyyksillä, sekä hygieniaohjeistuksilla. Suuren suosion saavuttaneet kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla järjestettävät Masalan kesäkerhot ja graffitileiri ovat jo täynnä, mutta heinä- ja elokuun kerhoissa ja leireillä on vielä tilaa. Toiminta on maksullista.

Veikkolan ja Masalan kesäkerhoissa lapset pääsevät liikkumaan ulkona ja sisätiloissa, kokeilemaan luovuutta kädentaidoissa sekä nauttimaan toisten lasten seurasta ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Teatterileirillä tutustutaan teatterin tekemisen saloihin leikkien ja harjoitteiden kautta, ja pääseepä lapset työstämään myös näytelmätekstiä.  Lisätiedot ja ilmoittautuminen sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä tai soittamalla nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimistoon p. 040 126 9404

Maksutonta pop-up-toimintaa nuorisotiloilla, jalkautuvaa nuorisotyötä ja harrastuspaku kiertää

Kerhojen ja leirin lisäksi järjestämme maksutonta kesätoimintaa. Harrastuspaku kiertää ympäri kuntaa, myös haja-asutusalueilla tarjoten mahdollisuuksia kokeilla erilaisia harrastusvälineitä ja tuoden harrastusmahdollisuudet lähellä lapsia. Lisäksi järjestämme pop-up nuorisotilatoimintaa, joka avaa Masalan ja Veikkolan nuorisotilat lapsille ja nuorille. Harrastuspakun ja pop-up nuorisotilatoiminnan ajankohdat julkaisemme ensi viikon aikana www.kirkkonummi.fi/lasten-ja-nuorten-harrastustoiminta -sivulla.

Nuorisotyö raiteilla tuo puolestaan nuorisotyöntekijät nuorison pariin. Nuorisotyöntekijät liikkuvat erityisesti rantaradan varrella (Kirkkonummi-Espoo-Kauniainen-Helsinki) ja kauppakeskuksissa. Nuorisotyöntekijät ovat liikkeellä silloin kuin nuoretkin, eli pääosin iltaisin ja viikonloppuisin.

Tervetuloa mukaan lasten ja nuorten kesätoimintaan!

Lisätiedot:

vastaava nuoriso-ohjaaja Joni Laine,