Lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet olivat esillä Harrastuspop-up tapahtumissa!

27.08.2020 14:28

Kategoria: Liikunta ja ulkoilu Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika Nuoret

Lasten ja nuorten harrastuspop-up-tapahtumat järjestettiin 18.-20.8.2020 Velmolla Veikkolassa, Kirkkolaakson puistossa keskustassa ja Framilla Masalassa. Sää suosi harrastustoiminnasta innostuneita sekä lämmin ja aurinkoinen keli helli jokaisena iltana.

Kolmen illan aikana noin 350 lasta, nuorta ja huoltajaa pääsivät tutustumaan mm. jalkapalloon, jääkiekkoon, taekwondoon, karateen, kädentaitoihin, teatteriin, musiikkiin, salibandyyn, tanssiin, käsipalloon, yleisurheiluun, partioon sekä Harrastuspakuun.

Vapaa-aikapalvelut kiittää kaikkia toimijoita mukana olosta!

Jos kaipaatte lisätietoa lasten -ja nuorten harrastuksista, voitte kääntyä kunnan harrastuskoordinaattorin puoleen harrastustoiminta@kirkkonummi.fi

Harrastuspop-up frami