Lapsiperheitä tuetaan monin tavoin myös poikkeusoloissa

27.04.2020 14:53

Kategoria: Palvelut Perusturva

Kunnan lapsiperheiden sosiaalityö auttaa kuntalaisia poikkeusolosuhteissakin monin tavoin. Olemme lisänneet puhelinneuvontaa, ja meidät saa kiinni arkisin klo 8-15 seuraavista numeroista: 040 573 9193 ja 050 588 0990. Meille voit soittaa niin pienen kuin isommankin huolen takia. Älä turhaan arastele yhteydenottoa!

Vaikka olemme toistaiseksi vähentäneet perheiden kodeissa tehtävää työtä, autamme perheitä edelleen monin eri tavoin: ulkoilemme lasten kanssa, tuemme vanhempia kasvatushaasteissa ja voimme käydä ruokakaupassa, mikäli se on tarpeen.

Pyydä apua -nappi helpottaa yhteydenottoa

Apua voi pyytää myös kunnan verkkosivuilla olevan Pyydä apua -napin kautta. Sitä painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua, jättää yhteydenottopyynnön tai kysyä jotain.  Voit ottaa yhteyttä, jos esimerkiksi kaipaat tukea lapsiperheen arjen keskelle tai jos haluat jutella jonkun kanssa tai kysyä neuvoa vanhemmuuteen, perhe-elämään tai lapsiisi liittyen.

Avunpyynnön voi lähettää koska tahansa, missä tahansa. Lupaamme ottaa yhteyttä soittamalla takaisin 1–3 arkipäivän kuluessa.  Antamiasi tietoja käsittelevät Kirkkonummen kunnan perhepalveluiden ammattilaiset. He ohjaavat tarvittaessa kysymyksesi eteenpäin oikealle taholle, joka vastaa Sinulle 1-3 päivän kuluessa.

Pyydä apua - verkkopalvelu avattiin vuosi sitten huhtikuun alussa.  Vuoden aikana yhteydenottopyyntöjä on tullut yhteensä 144 kpl ja niitä on ohjattu kunnan eri palveluihin. Pyydä apua -napin avulla on voitu helpottaa yhteydenottoa perusturvan palveluihin ja nopeuttaa avun saantia.

Pyydä apua!