Lapsille ja nuorille kesätoimintaa Kirkkonummella 2021

14.04.2021 13:38

Kategoria: Kirjasto Musiikkiopisto Kuvataidekoulu Lapsiystävällinen kunta Nuoret Fyyri Liikunta ja ulkoilu Kulttuuri Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika

Lasten ja nuorten kesässä on tänä vuonna tarjolla paljon erilaisia leirejä ja kerhoja. Toimintaa järjestetään mm. erilaisten puuhaleirien, musiikin, liikunnan, taiteen, teatterin, ja luonnon parissa keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa. Kesätoiminnan järjestäjinä ovat Kirkkonummella toimivat yhdistykset ja järjestöt sekä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut.

Lue kesätoiminnan tarjonta Lasten ja nuorten kesä Kirkkonummella 2021 -esitteestä (pdf).

Kesäesite sisältää nyt myös tulostettavan lasten kesäpassin. Lasten kesäpassi kannustaa lapsia ja nuoria lukemaan ja liikkumaan koko kesäloman ajan. Keräämällä vähintään asetetun minimimäärän liikunta- ja lukupisteitä, täyttämällä ne kesäpassiin ja palauttamalla kesäpassin kirjastoon tai kirjastoautoon voit voittaa elokuva- ja uimalippuja.

Harrastuspaku kiertää jälleen ympäri kuntaa

Kesälomalla tarjotaan myös maksutonta Harrastuspaku -toimintaa lapsille ja nuorille. Kunnan ainutlaatuinen ja innovatiivinen toiminta Harrastuspakulla tuo välineet sekä liikkumismahdollisuudet lasten ja nuorten lähelle. Pysähdyspaikkoina toimivat esimerkiksi koulujen piha-alueet, liikuntapaikat, puistot, uimarannat ja torialueet, joissa on tilaa porukalla pelata ja touhuta. Toimintaa tarjotaan keskustassa, Veikkolassa, Masalassa sekä haja-asutusalueilla. Harrastuspakun tarkan aikataulun löydätte osoitteesta www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku jonne kesän aikataulu päivitetään 25.5. mennessä.

Kesätoiminnan tarjontaa päivitetään lasten ja nuorten harrastustoimintaa -sivulle

Kesätoiminnan tarjontaa päivitetään lasten ja nuorten harrastustoimintaa -nettisivulle kesän koronarajoitukset huomioon ottaen. Vapaa-aikapalvelut noudattaa toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen.

Lisätiedot esitteestä
Harrastuskoordinaattori Sanna Korkelainen, harrastustoiminta@kirkkonummi.fi