Lapsen oikeuksien viikko: Harrastuksiin tutustuminen viedään lasten luo Kirkkonummella

17.11.2021 14:29

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Nuoret Lapsiystävällinen kunta

HarrastusSankarit tavoitti Kartanonrannan koulun 177 oppilasta

Torstaina 11.11.2021 Kartanonrannan koulun vuosiluokkien 1-6 oppilaat pääsivät tutustumaan erilaisiin harrastuksiiin HarrastusSankarit tapahtumassa. Lapset tutustuivat mm. jalkapalloharrastukseen erilaisten leikkien kautta, joissa hassuteltiin pallon kanssa sekä salibandyyn, jossa keskittymistä vaati taitocornerin erilaiset haasteet pallon ja mailan kanssa. Lopuksi lapset pääsivät kokeilemaan jalkapallo sekä salibandy -harjoitteissa opittuja taitoja pelin merkeissä. Lisäksi esittelyssä oli Harrastuspaku mm. jousiammuntaa, frisbeegolfia sekä päättelykykyä vaativa ristinollatehtävä.

Kaikki lapset olivat innokkaasti ja reippaasti mukana kaikissa pisteissä, myös ne lapset, joille lajit olivat alkuun vieraita. Lapsille jaettiin kotiin viemiseksi reppupostia nuorisotilatoiminnasta, harrastuspakusta sekä maksuttomista MyHobby- ja TALENT-harrastusryhmistä. Lisäksi esitteessä kerrottiin kuinka lapset voivat aloittaa uuden harrastuksen FC Kirkkonummessa tai Kirkkonummi Rangersissa.

HarrastusSankarit –tapahtuman järjesti Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut (kulttuuripalvelut, kirjastopalvelut, nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä kansalaisopisto, musiikkiopisto ja kuvataidekoulu) yhdessä jalkapalloseura FC Kirkkonummen sekä salibandyseura Kirkkonummi Rangersin kanssa.

HarrastusSankarit -toiminta on osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Katso lisää maksuttomasta harrastustoiminnasta osoitteesta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika

Kuvassa: Fc Kirkkonummi ry Aarne Sulg ja Kirkkonummi Rangers ry Sebastian Fager-Pintilä

Lisätiedot:

Harrastuskoordinaattori Cecilia Durchman  harrastustoiminta@kirkkonummi.fi  tai p.0400 752 294

Salibandyseura Kirkkonummi Rangers ry: www.kirkkonummirangers.fi

Jalkapalloseura FC Kirkkonummi ry: www.fckirkkonummi.net