Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry etsii vuoden 2018 vesien-/ympäristönsuojelijaa

30.01.2018 16:00

Kategoria: Liikunta ja ulkoilu Vapaa-aika

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry toimii riippumattomana yhteistyö- ja asiantuntijaorganisaationa Länsi-Uudellamaalla. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on vesiensuojelun ja siihen läheisesti liittyvän yleisen ympäristönsuojelun edistäminen toiminta-alueellaan.
 
Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry nimeää vuosittain kevät- tai syyskokouksensa yhteydessä vuoden vesien-/ympäristönsuojelijan. Vuonna 2017 vuoden vesien-/ympäristönsuojelijaksi valittiin Veli-Matti Halsti. Kun yhdistyksen hallitus vuonna 1984 päätti ensimmäisen kerran nimetä vuoden vesiensuojelijan, asetettiin perusteiksi muun muassa seuraavaa:

  • Nimettävän henkilön tai organisaation tulee olla yhdistyksen toimialueella aktiivisesti ja menestyksellisesti vesien- tai ympäristönsuojelua edistävä.
  • Valinnassa suositaan mahdollisuuksien mukaan sellaisia tahoja, jotka muutoin eivät helposti pääse ansaitsemaansa julkisuuteen.
  • Valinta ei ensisijaisesti saa kohdistua yhdistyksen henkilökuntaan eikä jäsenistöön.

Esitykset vuoden 2018 vesien-/ympäristönsuojelijaksi perusteluineen tulee tehdä pe 9.3.2018 mennessä kirjallisesti yhdistykselle osoitteeseen:
Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry
PL 51
08101 LOHJA
 
Vuoden 2018 vesien-/ympäristönsuojelijan valinta julkistetaan yhdistyksen kevätkokouksessa huhtikuun lopulla.
 
Lisätietoja:
Jaana Pönni
toiminnanjohtaja
0505751738
jaana.ponni(at)vesiensuojelu.fi

kalastaja