Länsi-Uudenmaan poliisi tiedottaa: Kirkkonummen palvelupiste suljettu 12.4.- 31.8.

25.03.2021 09:52

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Koronatilanne

Kirkkonummen poliisiaseman poliisi- ja lupapalvelut suljetaan 12.4. - 31.8.2021 väliseksi ajaksi. Lupapalveluja ei myöskään tarjota Nummelan lupapalvelupisteessä 1.6. - 31.8.2021 välisenä aikana.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos sulkee tilapäisesti Kirkkonummen poliisiaseman asiakaspalvelut koronaepidemian rajaamiseksi ja poliisi- ja lupatoiminnan turvaamiseksi. Asiakaspalvelun sulkeminen mahdollistaa paremmin etätöiden tekemisen ja tutkintaryhmä toimintakyvyn varmistamisen erityisesti etukäteisellä mahdollisten altistumisien rajaamisella. Tilapäisellä sulkemisella ei ole vaikutusta hälytystehtävien suorittamiseen eikä vakavien ja kiireellisten rikosasioiden hoitamiseen.

Poliisin tiedote: Kirkkonummen poliisiaseman ja Vihdin lupapalveluiden rajoitetut palvelut  2021 (pdf)