Lainaa kirjastosta kausikortti salibandy- ja jalkapallo-otteluihin

31.08.2021 14:03

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen pääkirjastossa Fyyrissä on nyt lainattavissa viisi kausikorttia Kirkkonummi Rangersin (kausi 2021–2022) ja FC Kirkkonummen (kausi 2022) kotiotteluihin. Kausikortit ovat yhteiskausikortteja, joilla pääsee katsomaan molempien seurojen miesten edustusjoukkueiden sarjapelejä.

Kausikortin laina-aika on neljä vuorokautta, eikä sitä voi varata tai uusia. Sama lainaaja ei voi lainata korttia heti uudelleen. Asiakkaalla voi olla lainassa yksi kausikortti kerrallaan. Kortit ovat lainattavissa vain pääkirjastosta, ja ne tulee palauttaa pääkirjaston palvelupisteelle.

Jos haluat kotoa käsin tarkastella, onko kortteja kirjastossa vapaana lainattavaksi, löydät kausikortit verkkokirjastosta hakusanalla “kausikortti”. Myös pääkirjaston aulan pikalainahyllystä näet, mitä kortteja on paikalla.

Palvelun kirjaston asiakkaille mahdollistavat kirkkonummelaiset seurat FC Kirkkonummi ja Kirkkonummi Rangers yhteistyössä kirjaston kanssa.

Lisätietoja otteluohjelmista seurojen verkkosivuilta.

Lainaa kirjastosta kausikortti