Lääkärien ja hoitajien vastaanotot

Kirkkonummen sosiaali- ja terveyskeskuksessa tarjoamme sinulle lääkäreiden ja hoitajien vastaanottopalveluja.

Terveysasemat sijaitsevat Kirkkonummen keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa. Vastaanottoja on tarjolla arkisin pääasiassa päiväaikaan.

Vastaanottopalvelut toimivat ajanvarauksella. Soita oman terveysasemasi ajanvarausnumeroon jolloin hoitaja tekee sinulle hoidon tarpeen arvion ja ohjaa sinut oikeaan palveluun. Puhelimessa tehdyn arvioinnin perusteella saat esimerkiksi kotihoito-ohjeita tai ajan hoitajan, jalkaterapeutin tai lääkärin vastaanotolle. Varattu aika voi olla myös puhelinaika.

Peruutathan tarpeettoman ajanvarauksen ajoissa, jotta toinen kuntalainen saa mahdollisuuden tulla vastaanotolle. Ajanvarauksen lääkärille tai hoitajalle voi peruuttaa jättämällä puheviestin tai tekstiviestin numeroon 050 4137 413.Ilmoitathan varatun ajan täsmällisesti, oman nimesi sekä kenelle aika oli varattu. Näin peruutusaika saadaan toisen kuntalaisen käyttöön, kiitos!

Verkossa voit asioida itsellesi sopivana aikana. Voit varata ajan diabeteshoitajalle ja asioida sähköisesti lääkärin tai diabeteshoitajan kanssa. Omakannassa voit katsoa omia sähköisiä resepti- ja terveystietoja internetissä.

Kirkkonummen omahoitosivuille on koottu tietoa, joka auttaa sinua arvioimaan terveyttäsi ja sairausriskejäsi sekä pitämään huolta terveydestäsi. Sivut tukevat sinua myös sairauksien hoidon kannalta tarpeellisissa elämäntapojen muutoksissa ja ohjaavat kuntalaisille tarjolla oleviin palveluihin.

Voit myös tehdä sähköisen terveystarkastuksen ja halutessasi voit ottaa käyttöösi sähköisen terveysvalmennuksen, jossa voit asettaa itsellesi elintapoihisi liittyviä tavoitteita ja seurata edistymistäsi.

Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista jokaisen suomalaisen ulottuville.

Jokaiselta terveysasemalta löydät myös OMA OTE –pisteen, missä voit mm. mitata verenpaineesi ja käyttää asiakaspäätettä esimerkiksi sähköisen terveystarkastuksen tekemiseen.

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun (tuottaja)
Kansalaiset
Terveydenhuolto, sairaanhoito ja ravitsemus
hoito / terveydenhoito

Potilastoimistot ja puhelinlinjat ovat avoinna seuraavasti

ma-to klo 8-15:30 ja

pe klo 8-15:00

Kirkkonummen keskustan ensiapu on avoinna joka päivä klo 8 – 20:00.

Keskustan terveysasema

Virkatie 1