Lääkärien ja hoitajien vastaanotot

Kirkkonummen sosiaali- ja terveyskeskuksessa tarjoamme sinulle lääkäreiden ja hoitajien vastaanottopalveluja.

Jos sinulla on infektio-oireita, katso tarkemmat ohjeet. Lisää tietoa saat myös seuraavilta sivuilta; HUS, THL ja omaolo.

Terveysasemat sijaitsevat Kirkkonummen keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa. Vastaanottoja on tarjolla arkisin pääasiassa päiväaikaan. Lisäksi aikoja on tarjolla lääkärin ja hoitajan vastaanotolle yksittäisinä iltoina klo 18 asti. Ilta-ajat on tarkoitettu ensisijaisesti työikäisille ja heidän lapsilleen sekä muille, joiden on haasteellista päästä päiväaikaan vastaanotolle.

Vastaanottopalvelut toimivat ajanvarauksella. Soita oman terveysasemasi ajanvarausnumeroon, jolloin hoitaja tekee sinulle hoidon tarpeen arvion ja ohjaa sinut oikeaan palveluun. Sairaanhoitajalle ja diabeteshoitajalle voit varata ajan myös sähköisesti.

Kirkkonummen keskustan terveysasemalla on torstaisin klo 8-9.00  rokotusvastaanotto ilman ajanvarausta (ei influenssarokotuksia).  

Diabetestarviketilaukset

Muut maksuttomat hoitotarvikkeet

Peruutathan tarpeettoman ajanvarauksen ajoissa, jotta toinen kuntalainen saa mahdollisuuden tulla vastaanotolle. Ajanvarauksen lääkärille tai hoitajalle voit peruuttaa jättämällä puheviestin tai tekstiviestin 050 413 7413. Ilmoitathan varatun ajan täsmällisesti, oman nimesi sekä kenelle aika oli varattu. Näin peruutusaika saadaan toisen kuntalaisen käyttöön, kiitos!

Kuulovammaiset kirkkonummelaiset voivat varata tai perua vastaanottoajan tekstiviestillä.  Kirjoita tekstiviestiin koko nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen tarpeen syy. Lähetä viesti numeroon 050 413 7413. Ajan varauksen yhteydessä hoitaja voi lähettää tekstiviestillä vointia koskevia tarkentavia kysymyksiä.

Kannasta voit katsoa omia sähköisiä resepti- ja terveystietoja.

Kirkkonummen omahoitosivuille on koottu tietoa, joka auttaa sinua arvioimaan terveyttäsi ja sairausriskejäsi sekä pitämään huolta terveydestäsi. Sivut tukevat sinua myös sairauksien hoidon kannalta tarpeellisissa elämäntapojen muutoksissa ja ohjaavat kuntalaisille tarjolla oleviin palveluihin. Voit myös tehdä sähköisen terveystarkastuksen ja halutessasi voit ottaa käyttöösi sähköisen terveysvalmennuksen, jossa voit asettaa itsellesi elintapoihisi liittyviä tavoitteita ja seurata edistymistäsi.

Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista jokaisen suomalaisen ulottuville.

Jokaiselta terveysasemalta löydät myös OMA OTE –pisteen, missä voit mm. mitata verenpaineesi ja käyttää asiakaspäätettä esimerkiksi sähköisen terveystarkastuksen tekemiseen.

Kansalaiset
Terveydenhuolto, sairaanhoito ja ravitsemus
huolto / terveydenhoito

Yhteystiedot


Potilastoimistot ja puhelinlinjat ovat avoinna seuraavasti 

ma-to klo 8-15:30 ja pe klo 8-15:00


Kirkkonummen keskustan kiirevastaanotto on avoinna joka päivä klo 8 – 20:00.


Keskustan terveysasema

Virkatie 1

09 2968 3401

1.12.22 alkaen Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi 

 

 

Akuuttivastaanotto

1.12.2022 alkaen Kantohaka 6, 02400 Kirkkonummi


Masalan terveysasema

Puolukkamäki 12

09 2968 3401


Veikkolan terveysasema

Koskentie 3

09 2968 3401


Ajanvarauksen peruuttaminen 

050 413 7413