Kysely asukkaiden toiveista avoimesta toiminnasta lapsille, nuorille ja vanhemmille

11.01.2018 17:00

Kategoria: Palvelut Varhaiskasvatus Lapset Nuoret Vapaa-aika

Osana Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmaa aloitamme MLL:n iltaperhekahvilan keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 Kirkkonummen keskustassa, Asukaspuisto Kannonkolossa, Munkinkuja 4, alkaen 24.1.2018.

Millaista lapsille, nuorille ja lapsiperheille suunnattua kaikille avointa toimintaa kaipaat asuinalueellesi?
Osana Pääkaupunkiseudun Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmaa ”Lapsen paras-yhdessä enemmän”, kehitämme alueesi perhekeskustoimintaa yhdessä Kirkkonummen kunnan ja muiden toimijoiden kanssa.
Kerro mitä Sinä ja perheesi toivotte ja tarvitsette arkenne iloksi ja hyvinvointinne turvaksi.

Linkki kyselyyn

Nyt Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä Mannerheimin lastensuojeluliiton perhetoiminnan koordinaattoreihin Johanna Piriseen ja Annika Rinta-Jouppiin
johanna.pirinen@mll.fi p.044 7833 555
annika.rinta-jouppi@mll.fi p.044 7233 555