Kyrkslätts gymnasium menestyi hyvin lukiovertailussa

02.12.2019 09:54

Kategoria: Opetus Koulut

Kyrkslätts gymnasium sijoittui tänä vuonna seitsemänneksi STT:n lukiovertailun suurten lukioiden (yli 51 kokelasta) sarjassa. Koko Suomen vertailussa kärjessä oli Turun Katedralskolan i Åbo. Uudenmaan lukioista Kyrkslätts gymnasium sijoittui vertailussa viidenneksi.

- Koulun hyvään menestymiseen on monia syitä. Meillä on tehty jo usean vuoden ajan määrätietoista työtä pedagogisten menetelmien kehittämiseksi, ja opettajat pohtivat myös päivittäin yksin ja ryhmissä keinoja työn kehittämiseen. Tämä antaa erittäin hyvän kasvupohjan pedagogiselle kehittämistyölle. Toinen keskeinen menestystekijämme on hyvin positiivinen ja rakentava suhtautuminen opiskelijoihin ja heidän tarpeisiinsa. Meillä on kivaa opiskella, kertoo Kyrkslätts gymnasiumin rehtori Mikael Eriksson.

STT:n lukiovertailussa oli mukana 350 lukiota ja neljä pakollista ylioppilaskoetta. Vertailun tulokset näyttävät, kuinka opiskelijoiden arvosanat ovat muuttuneet lukion aikana. STT vertaili toisiinsa lukiopaikkansa syksyllä 2016 vastaanottaneiden sisääntulokeskiarvoja ja koko vuoden 2019 yo-tuloksia. Muuttujista käytettiin koulukohtaisia keskiarvoja.

Lukio