KUUMA-seudun asumisen markkinointikonsepti mukana kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun finaalissa

04.06.2021 12:26

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Vapaa-aika

KUUMA-tiedote 4.6.2021

Elämä on grillijuhla

Kuntaliitto on julkaissut joka vuotisen Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun kymmenen finalistia. KUUMA-seudun asumisen markkinointiin luotu konsepti ”Elämä on grillijuhla” on mukana finalistien joukossa. Kirkkonummen kunta on osallistunut projektiin ja ollut mukana konseptin luomisessa. Kilpailun voittaja julkaistaan Kuntamarkkinoiden yhteydessä 15.9.

Viime kesänä järjestetyt Tuusulan asuntomessut tarjosivat KUUMA-seudun kunnille mahdollisuuden laajentaa seudun yhteistyötä asumisen markkinointiin. Alueen monipuolisia asumisen mahdollisuuksia markkinoitiin ”Elämä on grillijuhla ” -konseptilla. Tämä moniulotteinen ja tyylikäs, mutta huumorilla höystetty lähestymistapa markkinointiin herätti valtavasti kiinnostusta”, kertoo KUUMA-seudun yhteistyöjohtaja Antti Kuusela.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailu järjestetään nyt 16. kertaa. Kilpailun tarkoituksena on vahvistaa kuntien, seutujen ja alueiden markkinointi- ja viestintäosaamista sekä jakaa hyviä käytäntöjä. Kilpailun järjestämisestä vastaa kunta- ja seutumarkkinoinnin kehittämistyötä tekevät toimijat: Suomen Kuntaliitto, Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES sekä Suomen matkailuorganisaatiot SUOMA.

”Elämä on grillijuhlaa” -konsepti luotiin yhdessä KUUMA-seudun kuntien ja mainostoimisto Ohoin kanssa. Projektin kuvatuotannosta vastasi Kapina ja digimarkkinoinnin toteutti Dirty.

Katso kaikki kymmenen finalistia ja äänestä suosikkiasi tykkäämällä toimintamallista: https://innokyla.fi/fi/kokonaisuus/kuntamarkkinoinnin-sm-kilpailun-shortlista/toimintamallit

Lisätietoa:

Antti Kuusela, 040 318 2818, antti.kuusela@kuusela.fi
www.kuuma.fi https://grillijuhla.kuuma.fi/

 

KUUMA-seutu muodostuu pääkaupunkiseudun ympärillä sijaitsevista 10 kehyskunnasta. KUUMA-kuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti. KUUMA-yhteistyön tarkoituksena on jäsenkuntiensa kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen osana Helsingin seutua, edunvalvonnan tehostaminen sekä palvelutuotannon laadun ja tehokkuuden parantaminen.

Porkkalan Marinassa ihmisiä kahvilla