Kutsu Kirkkolaakson puistoalueella olevan kallion valaistuksen sytytystilaisuuteen

14.11.2017 14:00

Kategoria: Suomi 100

Kirkkonummen kunnan kunnallistekniikkapalvelut ovat toteuttaneet keskustassa sijaitsevaan Kirkkolaakson puistoon talviajan erikoisvalaistuksen. Erikoisvalaistus sytytetään kaikkien ihailtavaksi ke 22.11.2017 klo 18.10. Tilaisuus alkaa ensin Ilotulituskoulun järjestämällä ilotulituksella, jonka jälkeen koko puistoalueen valot sytytetään. Paikalle kannattaa tulla jo klo 18.00.

Upea avokallio valaistaan juhlavalaistuksella Suomi 100 kunniaksi. Ilotulitus toteutetaan puistorai-tilta. Parhaiten ilotulituksen näkee Kirkkonummen Prisman pihalta. Ilotulituksen suoja-alueesta johtuen puistossa on suljettu puistoraitteja kulkemiselta n. klo 16.00 lähtien. Karttaotteesta näkee suljetun alueen. Ennen valojen sytyttämistä puistoalue on pimeänä, sillä kaikki valot ovat sammu-tettuina.

Osa Priman alaparkista tullaan varaamaan katsojille eikä siihen saa pysäköidä ennen tapahtumaa tai sen aikana. Parkkipaikkoja on tästä syystä alueella rajoitetusti. Tulkaa siis mieluiten kävellen seuraamaan ilotuli-tusta ja Suomi 100 valojen sytyttämistä!

Toivotamme kaikki tervetulleeksi paikalle! Lisätietoja saa kunnallistekniikka@kirkkonummi.fi

kalliovalaistus