Kuntouttava päivätoiminta

Ikääntyneiden kuntouttava päivätoiminta on tarkoitettu Kirkkonummen kunnassa asuville ikääntyneille henkilöille

Ikääntyneiden kuntouttavan päivätoiminnan tarkoituksena on tukea kotona asumista, edistää sosiaalista kanssakäymistä, ylläpitää ja edistää kokonaisvaltaista toimintakykyä sekä päivittäisistä toiminnoista suoriutumista. Kuntouttavaan päivätoimintaan osallistujalta odotetaan halukkuutta ja kykyä osallistua ryhmämuotoiseen toimintaan.

Kuntouttava päivätoiminta on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin, ja toimii Kirkkonummen uudessa Hyvinvointikeskuksessa 1.12.2022 alkaen. Toiminta on maksullista.

Tervetuloa mukaan!

Kuntouttavaan päivätoimintaan haetaan kirjallisella hakemuksella, johon ei tarvita liitteitä. Mahdollisia liitteitä pyydetään hakijalta myöhemmin, jos tähän on tarvetta.

Hakemus

Lisätietoja palvelusta antaa

Palvelupäällikkö
puhelin 040 1269 922