Kirkkonummen kuntakuva

Tällä sivulla seuraamme kuntakuvan ja brändityön kehittymistä.

Tiedote 4.6.2019

Kirkkonummi kehittyy ja kutsumme sinut mukaan kuntabrändimme rakentamiseen

Tänä vuonna tavoitteenamme on ryhtyä rakentamaan Kirkkonummen kunnalle selkeää ja omaleimaista brändiä ja parantaa tunnettuuttamme niin hyvänä asuinpaikkana kuin yritystoiminnalle suotuisana kuntana. Jotta pääsemme kunnolla työn alkuun, haluaisimme ensin tietää, miltä Kirkkonummi tuntuu omana asuinkuntana ja miten kunta näyttäytyy muualla asuvien silmin. Mitä on kirkkonummelaisuus?

Toteutamme tätä tavoitetta varten kuntakuvatutkimuksen, joka toteutetaan internet-kyselytutkimuksena. Kyselyyn pääsee vastaamaan 3.6.-23.6.2019 välisenä aikana alla olevista linkeistä. Keräämämme tieto käytetään brändin rakentamisen tueksi, joten mielipiteesi on meille erittäin tärkeä!

Kyselytutkimus toteutetaan Kirkkonummen kunnan ja kahden Laurea ammattikorkeakoulun Kirkkonummen kuntakuvasta lopputyötä tekevän opiskelijan yhteistyönä. Toivomme, että osallistut tutkimukseen ja käytät noin 10 minuuttia aikaasi kertomalla miltä Kirkkonummi näyttää sinun mielestäsi.

Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 250 e suuruisen matkalahjakortin.

Lisätietoja brändityöstä antaa kuntakehityspäällikkö Jarkko Autero, jarkko.autero@kirkkonummi.fi

Kyselylomakkeet

suomeksi / på svenska