Kunta tarjoaa 27 maksutonta MyHobby- ja TALENT-harrastusryhmää lapsille ja nuorille

25.10.2019 11:51

Kategoria: Kirjasto Musiikkiopisto Kansalaisopisto Kuvataidekoulu Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika Lapsiystävällinen kunta

Tämän syksyn uutuutena kunta on tarjonnut lapsille ja nuorille maksuttomia MyHobby- ja TALENT-harrastusryhmiä eri puolilla kuntaa. Harrastusryhmät ovat saavuttaneet syksyn aikana todella suuren suosion ja suurin osa ryhmistä onkin täynnä. Lapsille ja nuorille on tarjolla mm. pilatesta, tiedettä ja teknologiaa, kuntosalitoimintaa, jalkapalloa, kuvataidetta, uintia, salibandya, eri liikuntalajien kokeiluryhmiä, parkouria, palloilua ja kamppailulajeja.

MyHobby-ryhmät on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille ja TALENT-ryhmät puolestaan lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea. MyHobby- ja TALENT-harrastuksissa tärkeintä on ilo ja onnistumisen elämykset eikä osallistujalla tarvitse olla aiempaa kokemusta kyseisestä harrastuksesta. Osallistujille nämä harrastukset ovat täysin maksuttomia.

Lisätietoa harrastustoiminnasta löydät Kirkkonummen kunnan internetsivuilta www.kirkkonummi.fi/lasten-ja-nuorten-harrastustoiminta.

Yhteistyössä seurojen, järjestöjen ja yritysten kanssa

Harrastusryhmien järjestäjinä ovat paikalliset seurat, järjestöt ja yritykset yhteistyössä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalveluiden kanssa. Vapaa-aikapalvelut maksaa yhteistyökumppaneille harrastusryhmien järjestämisestä. Tällä hetkellä toiminnassa mukana ovat FC WILD ry, Gladius Kirkkonummi ry, KNUF r.f., Kirkkonummen Urheilijat ry, Masalan Kisa ry, Kirkkonummi Rangers ry ja Kirkkonummen Liikuntakeskus.

                   

            

iloa