Korjattu tiedote: Kunnantalon ovet suljettu asiakasliikenteeltä 2.8. asti koronatilanteen vuoksi - asiakastapaamiset sovittava etukäteen

17.05.2020 12:00

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Koronatilanne Palvelut

Toisin kuin aiemmin virheellisesti ilmoitimme, niin kunnantalolla on saatavilla kassapalveluja (HSL:n matkakortit, Linlon puomin poletit, laskujen maksut) kesän ajan lukuun ottamatta heinäkuun kahta keskimmäistä viikkoa (vkot 29 ja 30), jolloin kunnantalo on kokonaan suljettuna. 

Ohjeet asiointia varten:

  • Kaikki asiakastapaamiset on sovittava etukäteen ja kulku tapahtuu sivuovien kautta noutamalla.

  • Kassapalveluja ei ole saatavilla (HSL:n matkakortit, Linlon puomin poletit, laskujen maksut) heinäkuun kahdella keskimmäisellä viikolla (vkot 29 ja 30). 

  • Rakennusvalvonnan päätökset toimitetaan nähtäviksi pyyntöjen perusteella.

  • Ympäristönsuojeluyksikön kuulutusasiakirjat ovat nähtävillä kunnan verkkosivuilla.

  • Palvelupisteessä nähtäville asetetut asiakirjat saa nähtäväksi ajanvarauksella. Ajanvarauspyynnöt osoitteeseen vahtimestari.kunnantalo@kirkkonummi.fi
     
  • Talousvesinäytteet toimitetaan suoraan laboratorioon.

  • Yksityistieavustusten hakuaika jatkuu 14.8. saakka. Liitteet ja tiehoitokuntien laskut voi jättää kunnan postilaatikkoon.

Kaiken kuntaan saapuvan postin voi jättää kunnan postilaatikkoon joka sijaitsee pääoven vasemmalla puolella. Kunnan kirjaamo palvelee puhelimitse  040 836 7769 ja sähköpostilla kirjaamo@kirkkonummi.fi. Kunnan puhelinvaihde 09 29671 palvelee normaalisti arkisin klo 8.30-15.30. Vahtimestarin tavoittaa numerosta 040 126 9605.

Kunnantalon sulkeminen turvaa edelleen työskentelevän henkilöstön työkykyä. Osa työntekijöistä on siirtynyt etätöihin, ja heidät tavoittaa normaalisti puhelimella ja sähköpostilla.

Asiakaspalvelu