Kunnan tapahtumakalenteri kaikkien käytössä

01.11.2019 13:39

Kategoria: Kulttuuri

Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteriin voivat kaikki tahot lisätä omia tapahtumiaan osoitteessa kirkkonummi.fi/tapahtumat. Tapahtumakalenteria uudistettiin juuri niin, että kuvat saatiin paremmin esiin.

Kulttuuristrategian yleisökyselyn vastauksissa ilmeni, että kulttuuritapahtumista ei saada tarpeeksi tietoa. Kunnan tapahtumakalenteri on pitkään toimineena monen kuntalaisen tiedossa, joten se on tapahtumajärjestäjille yksi hyvä väylä tiedottamiseen sosiaalisen median lisäksi.

Tapahtumakalenterin yhteydessä on laaja aihejaottelu, joka löytyy tietokoneella sivun oikeasta laidasta ja kännykällä kahdeksan ensimmäisen tapahtuman jälkeen. Eniten tapahtumia on aiheissa kulttuuri ja kirjasto.

Tapahtuman ilmoittajan on hyvä huomata, että sama tapahtuma voi liittyä useampaan aiheeseen, kuten vaikkapa kulttuuri ja nuoret.

Matkapuhelimella tapahtumakalenteri löytyy helposti, kun selaimeen kirjoittaa osoitteen kirkkonummi.fi ja valitsee pikalinkki-valikon ylimpänä olevan tapahtumakalenterin. Ja sen jälkeen tapahtumakalenterin osoite on hyvä laittaa talteen selaimen kirjanmerkkeihin tai aloitusnäyttöön.

KUVA: Veikkolan kartanoteatteri.

Veikkolan kartanoteatteri.