Kunnan potilastietojärjestelmä pois käytöstä keskiviikkona 16.9. – Aiemmin varatuille vastaanottoajoille voi tulla normaalisti

15.09.2020 12:24

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Koronatilanne Perusturva

Kirkkonummen perusturvapalveluiden potilastietojärjestelmä ei ole toiminnassa keskiviikkona 16.9. palvelimen vaihtotyön takia. Aiemmin varatuille terveydenhoidon vastaanottoajoille voi tulla keskiviikkona normaalisti. Huomioithan, että emme pysty tekemään uusia ajanvarauksia vastaanotoille tai koronanäytteenottoon keskiviikon aikana.

Puhelinpalvelumme on avoinna normaalisti klo 8-15:30 neuvonta-asioissa.

Kiireellisiä asioita varten terveyskeskuksen kiirevastaanotto on avoinna normaalisti klo 8-20. Suosittelemme kuitenkin odottamaan seuraavaan päivään, mikäli oireet ovat lieviä.

Koronabotin oirearvio ja itseajanvarauspalvelu toimivat normaalisti osoitteessa koronabotti.hus.fi.

Neuvolapalvelujen ja kouluterveydenhoidon varatuille ajoille voi tulla keskiviikkona 16.9. normaalisti, mutta emme pysty tekemään uusia ajanvarauksia.

Fysioterapian, toimintaterapian ja apuvälinepalvelun aiemmin varatuille vastaanottoajoille voi tulla normaaliin tapaan. Myös puhelinaikamme pidetään normaalisti, mutta uusia ajanvarauksia emme pysty tekemään päivän aikana.

Mielenterveyspalvelujen varatuille ajoille voi tulla normaalisti ja myös puhelinajat toimivat normaaliin tapaan, mutta emme pysty tekemään uusia ajanvarauksia keskiviikkona 16.9.

Päihdepalvelujen varatuille ajoille voi tulla keskiviikkona normaalisti, mutta uusia ajanvarauksia emme pysty tekemään.

Sosiaali- ja terveyskeskuksen rakennus