Kunnan joulutervehdysrahat on jaettu

20.12.2017 16:00

Kategoria:

Tänäkin Jouluna Kirkkonummen kunta on yleisten joulutervehdysten sijaan osoittanut joulumieltä kahdelle kirkkonummelaiselle yhdistykselle, jotka ovat toiminnallaan tuottaneet hyvää mieltä asukkaillemme. Tänä vuonna joulumuistamisen (300 euroa/yhdistys) saavat Kirkkonummen A-Kilta ry. ja Kyrkslätts hembygdsförening rf. (Kirkkonummen kotiseutuyhdistys ry.).

Perusteina A-Killan muistamisessa on mm. yhdistyksen mukanaolo Selvästi Terveempi Elämä -hankkeessa yhteistyössä mm. kunnan kanssa; Asunnottomien Yö -seminaarin ja kirkkotapahtuman järjestäminen 17.10.2017 ja myös aikaisempina vuosina; Suomi 100-juhlalounaan järjestäminen sadalle asiakkaalleen Hilassa.

Kyrkslätts hembygdsföreningin merkitys kirkkonummelaisen paikallishistorian vaalijana korostuu erityisesti näin Suomen 100-vuotisjuhlavuonna. Yhdistys tekee ansiokasta julkaisutoimintaa; nykyään myös suomen kielellä. Kunta on historiansa summa, johon ovat vaikuttaneet jo kymmenet sukupolvet ennen meitä. Nämä kertomukset on arvokasta perintöä tuleville sukupolville.

Kirkkonummen kunta kiittää em. yhdistyksiä sekä myös kaikkia muita yhdistyksiä ja toimijoita yhteistyöstä asukkaidemme kaikinpuolisen hyvinvoinnin eteen – yhdessä; tillsammans; olemme enemmän.

Kuvassa vasemmalta: A-kilta, taloudenhoitaja Raija Salin, puh.johtaja Antero Kaukonen, kunnanjohtaja Tarmo Aarnio ja Kyrkslätts hembygdsförening, puh.johtaja Kurt Ekman

koriste