Kunnallistekniikkapalveluiden asukastilaisuudet korona aikaan netissä

07.12.2020 12:38

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Kadut ja tiet

Koronatilanteesta johtuen perinteisiä katusuunnitelmien asukastilaisuuksia ei tällä hetkellä järjestetä.  Asukastilaisuudet tullaan järjestämään sähköisesti kunnan verkkosivujen kautta. Kunnallistekniikan suunnitelmaluonnoksista tehdään virtuaaliesittely, joka on katsottavissa kunnan nettisivuilta, osoitteesta www.kirkkonummi.fi -> Asuminen ja Ympäristö -> Kadut ja Tiet -> Suunnittelu -> Asukastilaisuudet. Vaihtoehtoisesti suunnitelmaluonnoksia voi käydä katsomassa Kirkkonummen kunnantalon palvelupisteessä, osoitteessa Ervastintie 2. Kunnantalon palveluaikoina.

Asukastilaisuusmateriaali on katsottavissa noin viikon ajan, jonka jälkeen suunnitelmaluonnokset poistetaan kunnan nettisivuilta ja kunnantalon palvelupisteeltä. Asukkaiden antaman palautteen pohjalta suunnitelmiin voidaan tehdä vielä muutoksia, ennen kuin lopulliset suunnitelmat laitetaan nähtäville. 

Nähtävilläolon jälkeen hyväksytyt katusuunnitelmat laitetaan kunnan verkkosivuille, jossa ne ovat niin kauan, kunnes kohde on rakennettu.

Lisätietoja asukastilaisuudesta ja poikkeuksellisista järjestelyistä saa laittamalla sähköpostia osoitteeseen kunnallistekniikka@kirkkonummi.fi