Kulttuuristrategian riihi: Järjestöt ja yhteisöllisyys

10.10.2019 18:00 - 10.10.2019 20:30
Ljusdalan teatteritalo, Ljusdalantie 9, Masala

Kategoria: Kulttuuri

Kirkkonummen kulttuuristrategiatyöhön liittyen pidetään torstaina 10.10. klo 18-20.30 kaikille avoin keskustelutilaisuus eli riihi, jonka teemana on ”Järjestöt ja yhteisöllisyys”.

Tapahtumapaikkana on 108 vuotta vanha Ljusdalan teatteritalo, joka sijaitsee Masalassa osoitteessa Ljusdalantie 9. Aiemmin rakennus toimi seuraintalona, mutta nykyään se on Masalan nuorisoteatterin käytössä.

Nuorisoteatteri on ammattijohtoinen ja osa kunnan Nuorisopalveluiden toimintaa. Lisäksi teatterin toimintaa tukee Masalan nuorisoteatterin kannatus -yhdistys.

Ennen varsinaisen strategiariihen alkua kello 18.00-18.30 nuorisoteatteri esittää Aleksis Kiven päivän kunniaksi Aleksis Kiven runoja sekä hieman Kiven tuotantoon sävellettyä musiikkia. Lisäksi on luvassa tietoisku Nuorisoteatterin toiminnasta, historiasta ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Strategiaillan aikana klo 18.30-20.30 mietitään yhdessä, miten Kirkkonummella voidaan edistää kulttuurin ja taiteen harrastamista sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa. Uusi laki kuntien kulttuuritoiminnasta määrittelee tämän yhdeksi kunnan tehtävistä.

Lisätietoa kulttuuristrategian työstä löytyy kunnan verkkosivuilta kirkkonummi.fi/kult. Vastaa sivulta löytyvään strategiakyselyyn!

KUVATEKSTI Kulttuuristrategian keskustelutilaisuus järjestetään Masalan nuorisoteatterin tiloissa, joissa viimeisin teatteriesitys oli Franz Kafkan romaaniin perustuva Amerikka.