Kulttuuristrategian kysely loppusuoralla

21.10.2019 10:15

Kategoria: Kulttuuri

Kirkkonummen ensimmäistä kulttuuristrategiaa tehdään osallistaen. Strategiantyön pohjana käytetään kuntalaisten näkemyksiä, uutta lakia kuntien kulttuuritoiminnasta sekä tuoretta kuntastrategiaa ohjelmineen. Vielä ehdit vastata, kansalaiskysely päättyy lokakuun lopussa!

Jokainen voi antaa vastauksensa siitä, haluatko lisää tiloja kulttuurijärjestöille, kaipaavatko lapsesi lisää kulttuuria, haluaisitko nähdä enemmän taidetta tai mikä on museoiden tulevaisuus.

Vilkasta keskustelua eri puolilla kuntaa

Näkemyksiä Kirkkonummen kulttuuritoimintojen nykytilasta ja tulevaisuudesta on koottu myös keskustelutilaisuuksissa, joita on järjestetty syksyn aikana eri teemoihin liittyen jo neljä eri puolilla Kirkkonummea.

Vielä marraskuussa 7.11. järjestetään taiteen ja kulttuurin ammattilaisten tilannetta koskeva keskustelutilaisuus Kirkkonummen Kipinän toimitiloissa entisessä kunnantalossa.

Tietoa kulttuurikyselyn tuloksista on luvassa torstaina 21.11. kunnantalolla järjestettävässä kulttuurin Syysfoorumissa. Kaikille avoimessa tilaisuudessa kulttuurin konsulttiyhtiö Pink Eminence esittelee kyselyiden tuloksia ja kulttuuristrategian valmistelua tästä eteenpäin. Syysfoorumissa on tarjolla myös iltakahvit, ”pieniä kulttuurimakupaloja” sekä tietysti vilkasta keskustelua.

Lisätietoja strategiatyöstä on Kirkkonummen kunnan nettisivulla ”Kehitetään kulttuuripalveluita”.

KUVATEKSTI Kulttuurin keskustelutilaisuus teemalla ”Järjestöt ja yhteisöllisyys” järjestettiin Masalan Nuorisoteatterin talossa, jossa nuoret esittivät ennen keskustelua Aleksis Kiven runoja.

Kulttuuri