Kulttuurin yhdistykset esille

05.11.2019 15:16

Kategoria: Kulttuuri

Kirkkonummen kulttuuriyhdistysten luettelo kunnan nettisivuilla päivitettiin juuri osoitteessa kirkkonummi.fi/kulttuuriyhdistykset. Jos oman yhdistyksenne tiedot puuttuvat tai niissä on korjattavaa, niin ilmoittakaa oikeat tiedot sähköpostilla kulttuuri@kirkkonummi.fi.

Kulttuuriyhdistyksiä on listassa 31. Musiikkiyhdistyksiä löytyy paljon, muun muassa Veikkolan Viihdelaulajat, Kirkkonummen Puhallinorkesteri, Kirkkonummen oopperayhdistys ja Kirkkonummen pelimannit.

Mukana on myös paljon muuta, kuten taiteen tekijöiden yhdistys Kirkkonummen Kipinä, Kirkkonummen kirjaston ystävät, Kirkkonummen Kotiseutuyhdistys ja Kirkkonummen videoharrastajat sekä Veikkolan Kartanoteatteriyhdistys.

Kulttuuriyhdistysten listassa ovat yhdistysten internet-kotisivut ja facebook-sivut, jotta kaikki kiinnostuneet voivat ottaa yhdistyksiin yhteyttä ja löytää vaikkapa oman uuden harrastuksen. Lisäksi tapahtumien järjestäjät saavat listan kautta yhteyttä haluamaansa kulttuuriyhdistykseen.

KUVA Kirkkonummen puhallinorkesterin historiakuva.

Lappböle Hornkapell