Kulttuurin tunnustuspalkinto Maaret Elorannalle

25.08.2018 14:23

Kategoria: Kulttuuri

Kulttuuritoimenjohtaja Maaret Elorannalle ojennettiin Kirkkonummi-päivillä Kirkkonummen kunnan kulttuurin tunnustuspalkinto pitkäaikaisesta työstä kulttuuritarjonnan saavutettavuuden parantamiseksi Kirkkonummella.

Ehdotuksen perusteluissa mainittiin mm. Maaret Elorannan pitkäaikainen ja uuttera työ:

”Maaret tekee työtään paikallishistorian ja -kulttuurin hyväksi koko sielullaan, hengellään ja ruumiillaan. Hänen asiantuntemuksensa on vailla vertaa. Hänellä on merkittävä rooli paikallishistorian tallentamisessa, tapahtumien järjestämisessä ja kulttuuripalveluiden tunnetuksi tekemisessä sekä saatavuudessa. Maaretin ponnistelut sekä lihavina että laihoina vuosina ovat olleet paljon suurempia kuin kuntalainen, kulttuurin kuluttaja tai kollega saattaa käsittää.

Hänen panostuksensa sekä työ- että vapaa-aikana kirkkonummelaisen kulttuurin eteen on ehdottomasti suuren tunnustuksen arvoinen. Maaret Eloranta on Kirkkonummella käsite!”

Omassa kiitospuheessaan Maaret Eloranta haastoi kaikki kuntalaiset mukaan tekemään uutta kulttuuristrategiaa.

– Tulkaa mukaan, kulttuurista Kirkkonummi elää!

Kuvassa: kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, sivistystoimenjohtaja Hannele Kujala, kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anders Adlercreutz ja vapaa-aikatoimenjohtaja Katja Linnakylä.

maaret eloranta sai kunnan tunnustuspalkinnon