Kulttuurin syysfoorumi pirskahtaa kunnantalolle 21.11.

07.11.2019 12:19

Kategoria: Kulttuuri

Kirkkonummen kulttuuristrategian valmistelu etenee vauhdilla. Syysfoorumissa kaikki asiasta kiinnostuneet pääsevät kuulemaan kulttuuristrategian yleisökyselyn tuloksia sekä strategiatyön loppusuoran suunnitelmia.

Torstaina 21.11. kunnantalolla klo 17 alkaen on luvassa kahvitarjoilu ja sitten pieni teatteriyllätys: Masalan Nuorisoteatterin väki on jälleen paikalla. Tällä kertaa on tarjolla teatterimakupala nimeltään ”Vapaavalintainen tulevaisuus”.

Strategiatyössä Kirkkonummella on mukana ulkopuolisena asiantuntijana Pink Eminence -konsulttitoimisto. Siellä analyysityöstä vastaava Outi Raatikainen esittelee kulttuurikyselyn tuloksia. Kulttuuristrategian asukaskysely oli laatuaan ensimmäinen Kirkkonummella. Kahvitauolla musiikkivieraana on Greyhound-jazzbändin duo-versio.

Tauon jälkeen on vuorossa katsaus loppusuoralle: Outi Raatikainen kertoo, kuinka strategiatyö jatkuu tästä eteenpäin. Yleisöltä toivotaan näkemyksiä siitä, mitä strategiatyössä pitää ottaa huomioon ja mikä siinä on tärkeää. Tule siis mukaan vaikuttamaan Kirkkonummen kulttuurin tulevaisuuteen!

Lisätietoa kulttuuristrategiatyöstä osoitteesta www.kirkkonummi.fi/kehitetaan-kulttuuripalveluita.

KUVA Kunnan kulttuuristrategian osallistamistyön kuvituksessa on käytetty pohjana taiteilija Nina Kuukarin graffitia, jonka hän maalasi Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Kirkkonummen torin laidalle.

Syysfoorumi