Kulttuurin Syys-Foorumi 16.11.2021 Fyyrissä

08.11.2021 14:53

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Kirjasto Fyyri Kulttuuri Vapaa-aika Nuoret Lapsiystävällinen kunta

Kulttuurin Syys-Foorumi 16.11.2021 Fyyrissä

Kirkkonummen Kulttuurin Syys-Foorumi järjestetään tällä kertaa kirjastotalo Fyyrin Mörne-salissa tiistaina 16.11. klo 17:30 alkaen.

Kulttuurin Syys-Foorumissa julkistetaan tämän vuoden kulttuurin tunnustuspalkintojen saajat ja luovutetaan lasimitalit ja kunniakirjat saajilleen. Yksilölliset lasimitalit on tänäkin vuonna toteuttanut lasitaiteilija Helena Königsbäck.

Vuoden 2021 teemana tunnustuspalkinnoissa on ansiokas työ kulttuurien kohtaamisen edistämisessä Kirkkonummella sekä nuoren henkilön ansiokkaan taide- ja kulttuuritoiminta. Saamme myös kuulla musiikkitervehdyksen Kirkkonummen musiikkiopistolta. Kahvitauon jälkeen on vuorossa kirjastotalo Fyyrin esittelykävely osallistujille.

Maskisuositus. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Lisätietoja: maaret.eloranta@kirkkonummi.fi

Kulttuurin Syys-Foorumi 16.11.2021