Kriisiapu

Kriisiapua annetaan erilaisten onnettomuuksien ja muiden äkillisten, mieltä järkyttävien tapahtumien jälkeen.

Kriisiapua annetaan mielenterveys- ja päihdepalvelujen henkilöstön toimesta virka-ajalla (ma-pe klo 8 - 15). Kriisiapu on tarkoitettu erilaisten onnettomuuksien ja muiden äkillisten, mieltä järkyttävien tapahtumien jälkeen niille kuntalaisille, joita tapahtuma läheisesti koskettaa. Kyseessä voi olla esim. auto-onnettomuus, tulipalo, äkillinen kuolema sairaalan ulkopuolella, vakava sairaus tai väkivallan kohteeksi joutuminen.

Puhelimeen ei aina heti pystytä vastaamaan. Päivystyksestä soitetaan kuitenkin takaisin saman tai viimeistään seuraavan päivän aikana, tilanne selvitetään ja tuki suunnitellaan.

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun (tuottaja)
Kansalaiset
Sosiaalipalvelut