Kouluttaudu hoiva-avustajaksi Kirkkonummelle – hakuaikaa jatkettu 14.2. asti

20.01.2022 13:20

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Seniorit Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Perusturva

Omnia järjestää yhteistyössä Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten palveluiden kanssa rekrytoivan työvoimakoulutuksen hoiva-avustajan työstä kiinnostuneille. Opinnot alkavat maaliskuusa 2022 ja päättyvät vielä saman vuoden aikana. Teoriaopinnot järjestetään lähes täysin Kirkkonummen keskustassa, ja työharjoittelupaikkoina toimivat kunnan Ikäihmisten palveluiden toimintayksiköt, sekä Kirkkonummella toimivat yksityiset hoivakodit.

Käytännön harjoittelu yksiköissä

Koulutuksessa suoritetaan kaksi lähihoitajaopintojen tutkinnonosaa, Kasvu ja osallisuus sekä Ikääntyvien osallisuuden edistäminen. Teoriaopintojen jälkeen molemmissa tutkinnonosissa suoritetaan lisäksi käytännön harjoittelu. Harjoittelupaikkoina toimivat Kirkkonummen keskustan alueella kunnan Palvelutalo ja hoivakoti Lehmuskartano sekä Uudenmaan Seniorikotien Villa Amanda, Masalan alueella kunnan kotihoito sekä hoivakoti Valkokulta. Veikkolassa harjoittelupaikan tarjoaa Uudenmaan Seniorikotien Villa Kaskimäki ja Sepänkannaksella Attendo Sepänrinne.

Elämänmakuista ja palkitsevaa työtä ikäihmisen arjessa

-Hoiva-avustajat toimivat ikäihmisten arjen tukena, osana moniammatillista tiimiä. Hoiva-avustaja tukee asiakkaita ja asukkaita päivittäisissä toimissa sekä auttaa ikäihmisten elinympäristön viihtyisyyden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Työ on monipuolista, elämänmakuista ja palkitsevaa, kertoo palvelupäällikkö Stiina Bergendahl.

Hakuaika koulutukseen käynnissä nyt! Hakuaikaa on jatkettu ja se päättyy 14.2.2022. Sen jälkeen hakijoille pidetään kielitestit ja haastattelut Espoon Omnian tiloissa. Koulutus alkaa 14.3.2022.

Lisätietoja hoiva-avustajan työstä antaa kunnassa palvelupäällikkö Stiina Bergendahl puh. 040 126 9922 ja koulutuksesta opettaja Katri Hemmilä puh. 046 851 3787.

Innostuitko ikäihmisten kanssa työskentelystä? Tässä linkki koulutukseen:

Hoitaja ja ikäihminen kävelemässä