Koulut alkavat keskiviikkona

03.08.2018 12:46

Kategoria: Lapset Opetus Nuoret

Kirkkonummella lukuvuosi 2018–2019 alkaa keskiviikkona 8.8.2018.

Toivotamme kaikki uudet oppilaat ja opiskelijat tervetulleiksi aloittamaan oppimisen kuntamme kouluissa ja lukiossa, sekä jo aikaisemmin opintiensä aloittaneet palaamaan uusien asioiden äärelle!

Suurin osa kouluista aloittaa lukuvuoden keskiviikkona klo 9. Tarkat kellonajat sekä tiedot koulujen lomista löydät täältä.

Koulukuljetusoppilaiden huoltajille on lähetetty tietoa kuljetuksista Helmen kautta tai kirjeitse. Lisätietoja kuljetuksesta saat oman koulun koulusihteeriltä, suoraan liikennöitsijöiltä tai sivistys- ja vapaa-aikapalveluista. Suuri osa kuljetusoppilaista kulkee tavallisella joukkoliikenteellä. Sen lisäksi koulukuljetuksia hoitavat Taxia, Kajon, First Profit ja EKT. Lisätietoja koulukuljetuksista ja yhteystiedot

HSL:n bussit siirtyvät Kirkkonummella kesäaikatauluihin jo 8.8.2018.

Jos oppilas noudattaa erityisruokavaliota, siitä pitää tehdä ilmoitus ruokapalveluihin. Lomake tulee täyttää joka vuosi.

Alkusyksystä kouluissa järjestetään liikenneturvallisuuskampanja Turvallinen koulumatka kaikille, jossa kiinnitetään huomiota turvallisiin koulumatkoihin.

Osassa Kirkkonummen kouluja on valitettavasti taisteltu sisäilmaongelmien kanssa. Lue lisää kesän aikana tehdyistä korjaustoimenpiteistä.

Elev med ryggsäck på ryggen på väg till skolan