Koulupsykologin viransijaisuus Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut, Opiskelijahuolto Työavain 264820

03.12.2019 10:16

Kategoria: Kuulutukset

Koulupsykologin viransijaisuus

Työavain 264820

Koulupsykologin viransijaisuus ajalle 2.1.2020-8.9.2020.

Koulupsykologin tehtävänä on oppimisessaan tai kehityksessään tukea tarvitsevien oppilaiden auttaminen yhteistyössä opettajien ja vanhempien kanssa. Koulupsykologi myös arvioi erityisopetuksen ja muiden tukimuotojen tarvetta. Koulupsykologisen työn keskeisimmät työmuodot ovat psykologiset tutkimukset, selvitykset ja arviot ja psykologinen yhteistyö ja konsultaatiotyö tapaus-, tilanne- ja asiakohtaisesti.

Koulupsykologin työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, kiinnostusta moniammatilliseen oppilashuoltotyöhön ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Koulupsykologin kelpoisuusvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto ja se, että hakija on laillistettu psykologi. Uuden oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus koulupsykologin työstä katsotaan eduksi. Kokemus toisen asteen oppilashuoltotyöstä katsotaan eduksi. Perehtyneisyys lasten ja nuorten neuropsykologiaan tai psykiatriaan katsotaan ansioksi. Myös muu kokemus ja osaaminen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja koulumaailman tuntemus katsotaan eduksi. Koulupsykologin työaika on 38,25 h/vko.

Virkaan valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Virassa sovelletaan koeaikaa (KVhL 2:8 §).

Hakemukset toimitetaan 18.12.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antaa johtava koulupsykologi Johanna Lindeman puh. 040-579 1201, sähköposti johanna.lindeman@kirkkonummi.fi

Työ alkaa: 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.