Kotipalvelun perhetyö

Kotipalvelun perhetyö on lapsiperheille suunnattua kunnallista palvelua.

Kotipalvelu

Kotipalvelun työntekijät ovat sosiaalitoimen alaisia, ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka toimivat lapsiperheissä. Kotipalvelun perhetyö painottuu lastenhoitoon, arjen toimintojen ohjaukseen, tukeen ja neuvontaan.

Kotipalvelua voi tilata helpottamaan perhettä senhetkisessä avuntarpeessa. Lähtökohtana ovat perheen omat voimavarat ja niiden hyödyntäminen.

Kirkkonummella lapsiperheiden kotipalvelua järjestetään kunnan omana toimintana tai ostopalveluna.
Kotipalvelu on maksullista palvelua, josta peritään voimassa olevien asiakasmaksujen mukainen maksu. Maksu määräytyy perheen tulojen, perheenjäsenten lukumäärän ja myönnetyn tuntimäärän mukaan.

Asiakastyytyväisyyskysely 2022

Kotipalvelun ryhmähoito

Kotipalvelun ryhmähoito on suunnattu Kirkkonummen kunnan kotihoidossa oleville 0-4 vuotiaille lapsille. Ryhmähoitoa ei myönnetä päivähoidossa tai perhepäivähoidossa oleville lapsille.  Ryhmähoito on maksullista palvelua (1 lapsi 8 e, 2 tai useampi lapsi samasta perheestä yht. 16 e). Ryhmähoitokäynti varataan kertaluonteisesti eli ryhmähoitoon ei tarvitse sitoutua. Lastenhoidosta vastaavat lapsiperheiden kotipalvelun perhetyöntekijät.

Ryhmähoitoa toteutetaan:

Masalan asukaspuisto Piennarpihan tiloissa perjantaisin klo 8-12                      Piennarkuja 4, 02430 Masala

Veikkolan asukaspuisto Veikonvintin tiloissa keskiviikkoisin klo 8.30-11.30       Pihtakuja 4, 02880 Veikkola

Ryhmähoidon lisätiedot ja varaukset:

Kotipalvelun puhelinpäivystys maanantaisin ja torstaisin klo 9-11

puh. 0405128140

Milloin kannattaa ottaa meihin yhteyttä?

• tarvitset apua raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen
  • monikkoperhe
  • äkillinen elämäntilanteen muutos
  • perheen toimintakyvyn heikentyminen