Kotipalvelun perhetyö

Kotipalvelun perhetyö on lapsiperheille suunnattua kunnallista palvelua.

Kotipalvelun työntekijät ovat sosiaalitoimen alaisia, ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka toimivat lapsiperheissä. Kotipalvelun perhetyö painottuu lastenhoitoon, arjen toimintojen ohjaukseen, tukeen ja neuvontaan.

Kotipalvelua voi tilata helpottamaan perhettä senhetkisessä avuntarpeessa. Lähtökohtana ovat perheen omat voimavarat ja niiden hyödyntäminen.

Kirkkonummella lapsiperheiden kotipalvelua järjestetään kunnan omana toimintana tai ostopalveluna.
Kotipalvelu on maksullista palvelua, josta peritään voimassa olevien asiakasmaksujen mukainen maksu. Maksu määräytyy perheen tulojen, perheenjäsenten lukumäärän ja myönnetyn tuntimäärän mukaan.

Kotipalvelun ryhmähoito

Kotipalvelun ryhmähoito on suunnattu Kirkkonummen kunnan kotihoidossa oleville 0-5 vuotiaille lapsille. Ryhmähoitoa ei myönnetä päivähoidossa tai perhepäivähoidossa oleville lapsille. Ryhmähoito on maksullista palvelua.

Ryhmähoitoa toteutetaan Laajakalliossa perjantaisin klo 8-12 Osoite: Tarutie 1 C 33, 02400 Kirkkonummi

Ryhmähoidon lisätiedot ja varaukset:

Kotipalvelun puhelinpäivystys maanantaisin ja torstaisin klo 9-11

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä?

• tarvitset apua raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen
  • monikkoperhe
  • äkillinen elämäntilanteen muutos
  • perheen toimintakyvyn heikentyminen