Kotipalvelun perhetyö

Kotipalvelun perhetyö on lapsiperheille suunnattua kunnallista palvelua.

Kotipalvelun työntekijät ovat sosiaalitoimen alaisia, ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka toimivat lapsiperheissä. He auttavat perhettä päivittäisissä töissä, esim. lastenhoidossa ja ruuanlaitossa. Heidän työnsä on asiakaslähtöistä perheen kokonaisvaltaista tukemista.

Kotipalvelua voi tilata helpottamaan perhettä senhetkisessä avuntarpeessa. Lähtökohtana ovat perheen omat voimavarat ja niiden hyödyntäminen.

Parkkihoito

Kotipalvelun perhetyön järjestämä parkkihoito on lapsiperheille suunnattua maksullista palvelua. Maksu on perhekohtainen. Hoitoon voi tuoda 0-6-vuotiaan lapsen.

• Parkkihoito Veikkolassa parillisten viikkojen perjantait klo 8-12 Os. Veikkolan seurakuntatalo, Kisapolku 1, Veikkola
  • Parkkihoito Laajakalliossa parittomien viikkojen perjantait klo 8-12 Os. Tarutie 1 C 34, 02400 Kirkkonummi

Perusturvalautakunta on hyväksynyt lapsiperheiden kotipalvelulle maksutaulukon. Uusia ja vanhoja asiakkaita pyydetään toimittamaan palkka- tai muut tuloselvitykset uuden maksupäätöksen perusteeksi. Jos tulotietoa ei ole käytettävissä, maksu määräytyy korkeimman maksuluokan mukaan.

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä?

• tarvitset apua raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen
  • tunnet uupumista arjessa
  • tarvitset hoitoapua neuvola-, lääkäri- tai terapiakäyntien ajaksi
  • tarvitset tukea arkipäivän rutiineihin