Kotikieli ja kulttuuri strategiariihen teemana

30.09.2019 11:06

Kategoria: Museo Kulttuuri

Kirkkonummen kulttuuristrategiatyöhön liittyen pidetään torstaina 17.10. klo 17-20 kaikille avoin keskustelutilaisuus eli riihi, jonka teemana on ”Kotikieli ja kulttuuri”.

Tapahtumapaikkana on suomenruotsalainen kulttuurikeskus Luckan, joka sijaitsee kauppakeskus Kirsikassa K-Citymarketin naapurissa. Kirkkonummen Luckanin toiminnassa tärkeää on lasten ja nuorten kulttuuri sekä yhä enemmän myös maahanmuuttajien neuvonta.

Ennen varsinaisen strategiariihen alkua klo 16-18 järjestetään monikielinen maalaustyöpaja, johon voi osallistua kuka tahansa. Maalaustarvikkeiden varaamista varten työpajaan pitää ilmoittautua etukäteen lähettämällä sähköpostia 10.10. mennessä osoitteeseen tony.khalil@luckan.fi.

Maalaustyöpajaa voi tulla seuraamaan Luckanille joustavasti klo 17-18 välillä, jolloin on myös kahvi- ja pullatarjoilu. Samalla voi tutustua Luckanin monipuoliseen toimintaan.

Strategiaillan aikana klo 18-20 mietitään yhdessä, miten Kirkkonummella voidaan edistää kulttuurista vuorovaikutusta ja kansainvälistä kulttuuritoimintaa. Uusi laki kuntien kulttuuritoiminnasta määrittelee tämän yhdeksi kunnan tehtävistä. Tauolla on luvassa lasten musiikkiesitys.

Lisätietoa kulttuuristrategian työstä löytyy kunnan verkkosivuilta kirkkonummi.fi/kehitetaan-kulttuuripalveluita. Vastaa sivulta löytyvään strategiakyselyyn!

KUVATEKSTI Kulttuuristrategian keskustelutilaisuus järjestetään kulttuurikeskus Luckanissa, jossa on parhaillaan myös Irma Kärävän ja Nina Dillströmin taidenäyttely.

Luckan